NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

De beste verhuistips voor 2020

1 Minuten lezen

Verhuizen kan soms erg lastig zijn, vooral als je voor jezelf geen plan hebt gemaakt. Het belangrijkste van verhuizen is om het overzicht te bewaren en om gestructureerd te werk gaan. In dit artikel geeft verhuisbedrijf Rotterdam je een paar tips waardoor je efficiënter kan verhuizen. Wil je het gehele proces liever uitbesteden, huur dan betrouwbaar verhuisbedrijf Rotterdam in.

Verkoop wat spullen

Een verhuizing heeft ook z’n voordelen. Naast alle stress en frustratie zijn er ook mooie kansen. Een verhuizing is namelijk de perfecte gelegenheid om wat extra geld te verdienen. Vaak heb je veel spullen in huis waar nooit meer naar wordt omgekeken waarmee je andere mensen nog wel blij mee kan maken. Het is daarom handig om deze spullen te verkopen voordat je gaat verhuizen. Op deze manier heb je meer budget voor andere zaken zoals nieuwe interieur of klusmaterialen.  

Kalender voor je planning

De reden dat verhuizen vaak zorgt voor stress en gedoe is omdat mensen vaak zonder een plan gaan verhuizen. Als je voor jezelf een planning maakt en je daaraan houdt zal je zien hoeveel beter dat is. In deze planning zet je alles ongeveer neer wat er moet gebeuren en wanneer. Denk bijvoorbeeld aan welke spullen je gaat inpakken, wanneer je klusmaterialen gaat halen, wanneer je spullen gaat vervoeren enzovoort. Op deze manier weet je precies wat al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Zo vergeet je geen dingen en kan je inschatten hoe lang je nog bezig bent.

Dure spullen als eerst

Deze tip heeft betrekking op je waardevolle spullen. Dit is vaak het punt wat voor veel stress zorgt. Je moet bijvoorbeeld je mega dure televisie verhuizen terwijl er allemaal mensen in de weg lopen. De tip die hiervoor handig is om al je waardevolle spullen als eerste te verhuizen. Doe dit op een moment dat er verder niet zo veel mensen zijn om in de weg te lopen. Deze spullen zijn namelijk toch een prioriteit en neem je zeker mee naar je nieuwe huis. Als je deze al snel doet heb je ook meer ruimte om te verhuizen.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Regelgeving uit huis gaan

2 Minuten lezen
Ben je net klaar met je middelbare school en ga je studeren? Of heb je eindelijk een vaste baan en kan je…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *