NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

In 3 stappen een nieuw interieur

1 Minuten lezen

Een nieuw interieur kiezen, dat blijft voor veel mensen toch nog een lastig dingetje, zeker nieuwe kasten uitzoeken. Vaak zetten ze alles maar ergens neer of nemen ze genoegen met meubels en kasten die ze eigenlijk helemaal niet mooi vinden. Het is handig om van te voren een soort plan te maken voor jezelf. In dit artikel leggen wij je uit hoe je in 3 stappen een interieur kan uitkiezen. 

Stap 1: Interieurstijl

Begin uiteraard bij het kiezen van je interieurstijl. Hou je van een moderne of industriƫle sfeer of ben je meer van het landelijke en natuurlijke. Maak deze keuze voor jezelf of samen met je partner. Op deze manier kun je de rest alvast daarop afstemmen. Als je de interieurstijl voor jezelf hebt vastgesteld, zal de rest sneller gaan.

Stap 2: Kies je kleuren

Als je eenmaal voor jezelf hebt bepaald welke voor welke interieurstijl je gaat, is de beste volgende stap om je kleurenpalet te kiezen. Welke soort kleuren vind je mooi en passen bij je interieurstijl? Hou je van opvallende kleuren of juist niet? Stel jezelf dit soort vragen en maak een selectie van je kleuren. Verf je muren als eerst en kijk of je het mooi vindt. Dit zal je namelijk minder snel veranderen als je meubels al binnen staan. 

Stap 3: Zoek inspiratie op

Als je er zelf niet uit komt, ga dan eens rustig de tijd nemen om inspiratie op te doen. Dit kan je het beste doen om naar woonwinkels te gaan, magazines te lezen en even online kijken. Online staan er ontzettend veel blogs en websites over wonen die jou kunnen inspireren. 

Ga je een nieuw huis in of wil je het huidige huis een nieuw interieur geven, hoeft dat niet moeilijk te zijn. Ga deze 3 stappen langs of maak voor jezelf een stappenplan. Op deze manier hou je het voor jezelf overzichtelijk en gestructureerd.

Gerelateerde berichten
Interieur

De vele mogelijkheden van een bijzettafel

1 Minuten lezen
Bijzettafels hebben de laatste jaren een opmerkelijke opkomst doorgemaakt, waarbij ze zich hebben gevestigd als veelzijdige en essentiĆ«le meubelstukken in moderne huizen….
Interieur

Waar koopt u uw verlichting voor uw pand?

5 Minuten lezen
Winkelen voor verlichting voor uw pand kan een ontmoedigende taak zijn. Met zoveel merken en stijlen om uit te kiezen, kan het…
Interieur

Maak gemakkelijk je woonkamer gezelliger

3 Minuten lezen
Je woonkamer inrichten kan nogal lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen. Je kunt dan de trends van de…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *