NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Klussen

Tips om uw bedrijfspand met een budget te renoveren

6 Minuten lezen

Renovatie van een commercieel gebouw is niet iets waar u op zit te wachten, vooral wanneer het te maken heeft met een krap budget. Veel ondernemers maken zich zorgen over de kosten van een renovatie en de mogelijke negatieve effecten op hun bottom line. Echter, met een zorgvuldige planning en het overwegen van een paar belangrijke tips, is het mogelijk om een commercieel gebouw te renoveren op een begroting. Door gebruik te maken van deze tips, kunt u geld besparen en toch belangrijke verbeteringen aanbrengen die uw bedrijf zullen helpen slagen. Van het vinden van de juiste aannemer tot het maken van slimme materiaal keuzes, zullen deze tips u helpen uw budget te maximaliseren en het meeste uit uw project te halen.

Stel een realistisch budget op

Voordat u aan het renovatieproces begint, is het essentieel om te weten hoeveel geld u beschikbaar heeft om aan het project te besteden. Dit budget moet rekening houden met de kosten van materialen, reparaties, arbeid en eventuele uitgaven die niet zijn opgenomen in het oorspronkelijke ontwerp van het gebouw. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de tijd die nodig is om het project te voltooien en de kans op kostenoverschrijdingen. Idealiter heeft u genoeg budget om de kernaspecten van de renovatie te dekken, maar niet zoveel dat u ook andere gebieden van uw bedrijf moet heroverwegen. Om u te helpen een realistisch budget vast te stellen, is het nuttig om de volgende vragen te overwegen:

– Wat is de huidige staat van uw gebouw?

– Welke delen van het gebouw moeten worden gerenoveerd?

– Wat zijn uw renovatieopties? – Hoeveel zal elke optie kosten?

– Hoe lang duurt elke renovatie?

Vind de juiste aannemer

Je renovatieproject moet begeleid worden door een ervaren aannemer. De juiste aannemer zal je kunnen adviseren over welke renovaties je wilt voltooien, welke materialen je moet gebruiken en hoe je de kosten laag kunt houden. De juiste aannemer zal ook op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften, die kunnen variëren van de ene provincie naar de andere. Om de aannemer het werk te laten doen moet u eerst het pand ontruimen. Huur daar A-R Woningontruimingen voor in.

Hoewel u in staat zijn om geld te besparen door het doen van een deel van het werk zelf, is het het beste om de hulp van een professional in te schakelen. Hoe goed je de renovatie ook plant, het wordt moeilijk als je het grootste deel van het werk zelf doet. Een aannemer zal in staat zijn om u te adviseren over de meest kosteneffectieve materialen, die de renovatie zal vergemakkelijken en helpen om de kosten laag te houden.

Maak slimme materiaal keuzes

Bij de renovatie van een commercieel gebouw is het belangrijk om materialen te gebruiken die jarenlang meegaan. Het is ook belangrijk om materialen te gebruiken die geschikt zijn voor uw bedrijf. In het algemeen moeten bij een renovatie duurzame materialen worden gebruikt die gemakkelijk te reinigen zijn. U moet voorkomen dat materialen worden gebruikt die brandbaar, giftig of bio-accumulatief zijn. Bijvoorbeeld, moet het renovatieproces worden gedaan met natuurlijke materialen zoals hout, ceder, en steen.

Idealiter moet uw renovatieproject worden voltooid met materialen die een hoge R-waarde hebben, wat betekent dat ze het grootste deel van de warmte in het gebouw te houden en niet zal warmte af te geven in de zomer. Je moet ook op zoek naar gerecyclede materialen, die uw ecologische voetafdruk kan verminderen terwijl het verminderen van de kosten van materialen. Bij het kiezen van nieuw meubilair moet u de aankoop van artikelen van plastic of metalen die te glanzend zijn, vermijden. In plaats daarvan moet u zoeken naar items die zijn gemaakt van hout of een matte, gestructureerde afwerking hebben. Het is ook belangrijk om vloeren te kiezen die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Hout, beton of tegels zouden bijvoorbeeld het belangrijkste vloermateriaal moeten zijn. Voor de muren kiest u wandbekleding zoals behang, lambrisering of verf die gemakkelijk te reinigen is. Vermijd ook te zware plafond- en dakbedekkingsmaterialen, die structurele schade aan het gebouw en hogere structurele kosten kunnen veroorzaken.

Geef voorrang aan kleinere projecten

Hoewel het verleidelijk kan zijn om in één keer een groot renovatieproject te ondernemen, wordt dit niet aanbevolen. Het is veel beter om eerst kleinere projecten aan te pakken, zoals het vervangen van belangrijke armaturen en vloerbedekking. Deze kleinere projecten kunnen worden afgerond in een dag en vereist weinig renovatie expertise, maar ze zullen een aanzienlijk rendement op de investering.

Deze projecten kunnen worden gedaan in een weekend of na de uren, die u zullen helpen het meeste uit uw budget. Als je de mogelijkheid hebt, is het het beste om deze projecten te doen op een doordeweekse dag, wanneer u meestal niet werken en kan het werk gedaan te krijgen voor een lagere prijs. Door deze kleinere projecten eerst te voltooien, krijgt u een visuele indicatie van de waarde van de renovatie en kunt u het succes van uw renovaties meten. Als deze projecten succesvol zijn, kunt u doorgaan met de duurdere renovaties met meer zekerheid dat ze winstgevend zullen zijn.

Hergebruik en hergebruik materialen

Veel renovaties kunnen worden gedaan met materialen die vaak worden gevonden in commerciële gebouwen. U kunt bijvoorbeeld cederhouten dakspanen gebruiken en betonnen vloeren in gebouwen met deze materialen. Ook kunt u druk behandeld timmerhout, granieten werkbladen, en roestvrij stalen armaturen gebruiken in commerciële gebouwen. Het renovatieproces moet het hergebruik van dergelijke materialen omvatten. Als het gebouw dat u renoveert is gemaakt van natuurlijke materialen, kunt u ook hergebruikte materialen voor de renovatie. U kunt bijvoorbeeld oude deuren gebruiken voor kasten, tafels en stoelen, of u kunt hout gebruiken voor gevelbekleding of hekwerk. Indien mogelijk, moet u ook hergebruiken materialen uit eerdere renovaties, zoals een betonnen plaat van een renovatieproject gedaan jaren geleden. Dit kan u helpen de kosten van nieuwe materialen te verlagen en de waarde van uw gebouw te verhogen.

Gebruik groene energiebronnen

Een succesvolle renovatie begint met de keuze van de energiebronnen. Als u bijvoorbeeld een gebouw in een koud klimaat renoveert, zal verwarming met aardgas te verkiezen zijn boven het gebruik van elektriciteit. In feite is het gebruik van natuurlijke energiebronnen in de meeste gebieden te verkiezen boven het gebruik van elektriciteit.

Om te helpen verminderen uw ecologische voetafdruk en maken gebruik van groene energiebronnen, moet u een grondige energie-audit uit te voeren in de aanloop naar de renovatie. Voor elk armatuur en apparaat dat niet nodig is in uw bedrijf, kunt u overwegen het gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals zonne-energie, warmtepompen, of bronwater. Bijvoorbeeld, als u geen centrale airconditioner nodig heeft, kunt u een composteerunit gebruiken, die weinig energie nodig heeft om te draaien. Bovendien kunt u het energieverbruik verminderen door natuurlijk licht in uw bedrijf te gebruiken, jaloezieën en gordijnen te sluiten wanneer ze niet nodig zijn, en de temperatuur van uw gebouw op een comfortabel niveau te houden.

Maak gebruik van openbare middelen

Afhankelijk van waar u gevestigd bent, kunt u in aanmerking komen voor belastingkredieten of andere financiële prikkels voor een renovatieproject. Bijvoorbeeld, renovatieprojecten voltooid in Ontario, Manitoba of British Columbia kunnen in aanmerking komen voor een belastingkrediet. Als uw project in aanmerking komt, is het het beste om te profiteren van deze middelen, omdat ze uw renovatiekosten kunnen verlagen en u kunnen helpen uw investering te maximaliseren.

Om erachter te komen of uw project in aanmerking komt, kunt u de website van de overheid raadplegen of een aannemer vragen. Bovendien, veel steden en gemeenten bieden subsidies of andere financiële bijstand voor renovaties. Om erachter te komen of uw stad of gemeente heeft dergelijke middelen, kunt u de stad of gemeente website te raadplegen of vraag een aannemer. Het beste is om zo vroeg mogelijk van deze middelen gebruik te maken, want hoe eerder u een aanvraag indient, hoe groter de kans op financiering.

Overweeg een deel van het werk zelf te doen

Hoewel u het beste de hulp van een aannemer kunt inroepen, kunt u sommige renovatiewerkzaamheden zelf uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld zelf nieuwe ramen, vloeren en tuinaanleg installeren. U kunt ook bouwen nieuwe muren, installeer een nieuw dak, of installeer nieuwe vloeren. Deze renovaties kunnen sneller worden afgerond en zijn minder duur in vergelijking met het inhuren van een aannemer. Het is het beste om deze opties te overwegen vroeg in het renovatieproces, wanneer het project is klein en beheersbaar. Door het doen van een deel van het werk zelf, heb je een beter idee van de kosten en baten van elke optie.

Onderzoek belastingvoordelen

In veel gevallen bieden overheden belastingvoordelen voor renovaties. Er kan bijvoorbeeld een belastingkrediet zijn voor de renovatie van een gebouw in een aangewezen erfgoedwijk, of een provinciale subsidie voor de renovatie van een gebouw dat eigendom is van een non-profitorganisatie. U raadpleegt best de website van de overheid of een aannemer om na te gaan of uw project in aanmerking komt voor een fiscale stimulans. U dient ook gebruik te maken van lokale bronnen om uit te zoeken welke renovaties het meest in aanmerking komen voor belastingvoordelen.

Wees creatief met financiering

Commerciële gebouwen zijn langetermijninvesteringen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het renovatieproces en de mogelijke kosten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de tijd die nodig is om een renovatieproject te voltooien en de kans op kostenoverschrijdingen.

Gerelateerde berichten
Klussen

Hoe kiest u het juiste bouwbedrijf voor uw funderingsherstel?

4 Minuten lezen
Als het gaat om funderingsherstel, is het vinden van het juiste bouwbedrijf essentieel. Zonder de juiste steun en expertise, kan de reparaties…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *