NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Verwen jezelf met een elektrische boxspring

2 Minuten lezen
elektrische boxspring

Wil je goed presteren, dan moet je goed slapen!
In deze blog ga ik de voordelen van een boxspring benoemen en vertellen waarom ik zo blij ben met die van mij en hoe die mijn nachtrust heeft verbeterd. Hierna kun je gelijk een boxspring bestellen om te ervaren hoe lekker dat ligt.

Goede nachtrust

We weten allemaal dat een goede nachtrust enorm belangrijk is, als je goed wilt presteren op je werk, sport of andere actieve bezigheden. De hersenen en het lichaam moeten herstellen van de inspanningen die overdag gedaan worden. De meeste deskundigen zeggen dat het goed is om tussen de zes en acht uur te slapen. Zelf sliep ik een lange tijd slecht, doordat ik een moeilijke periode doormaakte in mijn privé leven. Uiteindelijk heb ik besloten om mezelf eens te belonen met een elektrische boxspring en dit heeft echt wonderen gedaan. De boxspring is een soort luxe bed, enorm dik en zacht tegelijk. Het bed geeft je lichaam daarnaast super goede ondersteuning, dus mocht je een keer spierpijn hebben dan heb je eigenlijk een boxspring nodig.

Lekker chillen op je bed

Na een lange werkdag wil ik thuis eten en daarna even helemaal niks doen. Een boxspring bestellen gaat makkelijk via de webshops en daarna kun je er meteen van genieten. Op mijn elektrische boxspring kun je echt heerlijk genieten van een boekje of een film, want het bed is verstelbaar. De achterleuning kun je dus lekker schuin omhoog zetten, waardoor je jouw favoriete Netflix serie kunt kijken vanuit jouw comfortabele bed. Een nadeel heeft deze boxspring echter wel, want het is in de ochtend extreem moeilijk om uit je lekkere bed te komen.

Goed voor je gezondheid

Eigenlijk kan je wel stellen dat de aanschaf van een boxspring goed is voor je gezondheid. Het optimale ligcomfort is niet alleen comfortabel, maar ook goed voor je houding en lichaam. Daarnaast beschikt de boxspring over een goede temperatuur en ventilatie. Slaap je niet gemakkelijk dan wordt die kans een stuk groter met een elektrische boxspring.

Puur genieten

In deze blog heb ik enkele voordelen benoemt van de elektrisch boxspring, zoals het comfort, de goede temperatuur en de ventilatie. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen hoe gelukkig ik ben met mijn boxspring. Dagelijks lees ik lekker een boekje of kijk in de televisie in de verstelbare boxspring.

Slaap jij moeilijk of wil je gewoon meer genieten van jouw bed, dan zou ik de aanschaf van een boxspring zeker overwegen!

Gerelateerde berichten
Slapen

Comfortabele warme dekbedden voor in de wintermaanden

3 Minuten lezen
Als de temperaturen beginnen te dalen en de winter nadert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent…
Slapen

Hoe kiest u de perfecte bedmaat voor u en uw slaapbehoeften?

5 Minuten lezen
Het kiezen van de perfecte bedmaat voor u en uw slaapbehoeften is een cruciale beslissing die een grote invloed kan hebben op…
Slapen

Dingen die je moet vermijden als je lekker wilt slapen

2 Minuten lezen
Draai jij ook weleens 100x rond in je bed op een avond? Misschien moet je een boxspring bestellen!We hebben het allemaal wel…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *