NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Waarom zou je jouw sloten moeten vervangen?

1 Minuten lezen
sloten vervangen

Je komt thuis, steekt je sleutel in het sleutelgat en deze breekt af. 

Je trekt de voordeur achter je dicht en komt er dan achter dat je sleutels nog aan de binnenkant van de deur zitten. Dit zijn herkenbare situaties en je zou een slotenmaker kunnen inschakelen om deze ellende te herstellen zonder schade. In deze blog geef ik je nog enkele goede redenen om jouw sloten te vervangen. 

Bescherming tegen inbraken

Een tijd geleden heeft mijn oom hier nog mee te maken gehad. Hij was een weekendje weg met zijn vriendin en inbrekers hebben ingebroken en waardevolle spullen gestolen. De precieze oorzaken van de inbraak in zijn situatie ken ik niet, maar goede kwaliteit sloten verkleinen de kans op inbraken aanzienlijk. Veiligheidssloten zijn extra dik en beschermen goed tegen aanvallen. Heb je oude sloten of sloten van mindere kwaliteit, kijk dan eens naar de vervangingsmogelijkheden. Kies voor sloten met een kwaliteitsstempel en investeer hierin. Het beschermt niet alleen je spullen beter, maar ook je eigen veiligheid. 

Verhoog de waarde van jouw woning

Door het aanbrengen van nieuwe sloten stijgt de waarde van jouw woning. Goede duurzame en kwaliteitshoge sloten beschermen dus niet alleen beter tegen inbraken, maar verhogen ook de waarde van uw huis bij een eventuele verkoop. De overheid stimuleert duurzame verbouwingen enorm met subsidies en zo zou u dus ook ervoor kunnen kiezen om uw woning te verbeteren. Zowel de deuren als de ramen kunnen verbeterd worden met nieuwe sloten en hierdoor beter worden vergrendeld.

Minder stress en meer zekerheid

Sinds ik in mijn eigen woning heb geïnvesteerd in goede sloten, voel ik me een stuk veiliger. Eén van mijn grootste angsten zijn altijd inbrekers geweest en dit is minder geworden sinds ik mijn huis heb verbeterd met veiligheidssloten van de slotenmaker. Ook als ik op vakantie ga, levert dit minder stress op en meer zekerheid dat er niks gestolen zal worden. Alsnog ligt ik de buren altijd even in, maar het is gewoon een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen met deze vergrendelingen. De investering die ik heb gedaan in deze sloten is er één geweest, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Dat mijn woning hierdoor ook nog eens meer waard is geworden, is mooi meegenomen!

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Je kunt de kans op inbraakdiefstal kleiner maken met deze tips

2 Minuten lezen
Het aantal inbraken in Nederland neemt de laatste jaren af. Desondanks blijft het aantal hoog en daarom is het slim om je…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *